Lancia Beta Forum
June 29, 2022, 02:35:44 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Beta Meeta 50th Anniversary 2022 Bookings now open
https://www.betaboyz.myzen.co.uk/forum/index.php?topic=4385.0
 
   Home   Help Contact Admin Search Calendar Gallery Articles Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Heater blowing cold!  (Read 10786 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mario
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 27



WWW
« Reply #20 on: December 15, 2009, 12:50:25 PM »

We have heat! Some garden hose action got things moving again  Grin

Loada brown crap came out, but all good now!
Logged
betaveloce
Sr. Member
****
Offline Offline

Belgium Belgium

Posts: 132



« Reply #21 on: March 22, 2011, 10:50:02 AM »

Helpful thread!

Just applied your garden hose trick this weekend as the heater in my Spider also stopped working some time ago.

Seems to work fine now, thanks for the tip  Wink
Logged

Beta Coupé 1.8 '74
Beta Spider 1.6 '80
Beta HPE 2.0 i.e. '82
Delta Integrale 8V '88
Ypsilon 1.4 16V '09
JoeBeta
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 46


« Reply #22 on: March 22, 2011, 03:21:10 PM »

Sorry I Don't want to insult but Huh?Huh?  Has the water level in the rad gone down??  If the water is low will rob it from the heater first.
Could be an air bubble / block in the system, try bleeding through one of the heater hoses??
Could be the heater matrix gummed up??

Logged
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!