Lancia Beta Forum
June 27, 2019, 06:23:39 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: 2019 Calendar of events: http://www.betaboyz.myzen.co.uk/forum/index.php?board=87.0
 
   Home   Help Contact Admin Search Calendar Gallery Articles Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: petrol/temp gauges  (Read 1412 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
joe1999
Jr. Member
**
Offline Offline

New Zealand New Zealand

Posts: 45


« on: October 06, 2010, 08:47:30 AM »

Having an issue with my temp and petrol gauges. This started when I installed a new speedo cable I ended up removing the fuse box to get better access to the fire wall now the 2 gauges no long work though the temp gauge does go sparodically

Any ideas anybody?

Cheers
Logged
thecolonel
Guest
« Reply #1 on: October 06, 2010, 12:05:49 PM »

Not sure if it's a fused circuit (don't think so) but check fuses anyway.
presume you removed the binnacle to change cable so more likely one
of the dash plugs is not located fully (hence intermittent operation)

Geoff
Logged
joe1999
Jr. Member
**
Offline Offline

New Zealand New Zealand

Posts: 45


« Reply #2 on: October 07, 2010, 02:17:39 AM »

Cheers. I have checked all fuses no issues. By binnicle I awsume you are talking about the dash clocks and gauge assembly! have had this out a few times found no issues with the plugs or sockets but wil have another look
Logged
thecolonel
Guest
« Reply #3 on: October 07, 2010, 06:04:20 PM »

temp and fuel will share a common positive feed as they are both earth circuits (sensor/sender earths gauge)
once clocks are out check the plastic/copper circuit board for damage, trace the supply back to the plug then
check plug for feed.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!