Lancia Beta Forum
August 15, 2022, 02:52:53 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Beta Meeta 50th Anniversary 2022 Bookings now open
https://www.betaboyz.myzen.co.uk/forum/index.php?topic=4385.0
 
   Home   Help Contact Admin Search Calendar Gallery Articles Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Anyone got one of these?  (Read 60 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
smithymc
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 599


« on: August 10, 2022, 10:30:24 AM »

If it is indeed a 'thing' - the support/connection between the brake pipes and the front strut. - haven't got close enough to see how it is fixed yet. Completely absent on the other side of the car, just the bracket.

Thanks

Mark


* thumbnail_IMG_5761.jpg (174.77 KB, 960x1280 - viewed 41 times.)
Logged
WestonE
Legendary Member
******
Offline Offline

United Kingdom United Kingdom

Posts: 1540


« Reply #1 on: August 10, 2022, 11:30:15 AM »

Probably missing because the 6x1 bolt snapped off in the hole! so best check. If so cable ties will work if you are not good at removing sheared bolts.

Eric
Logged
peteracs
Administrator
Legendary Member
******
Offline Offline

United Kingdom United Kingdom

Posts: 3106


Peter Stokes


« Reply #2 on: August 10, 2022, 02:14:12 PM »

Hi Mark

When you say absent do you mean the removable bracket with the bolt through it?

Peter
Logged

Beta Spyder S2 pre F/L 1600
Beta HPE S2 pre F/L 1600
smithymc
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 599


« Reply #3 on: August 10, 2022, 06:25:47 PM »

Peter and Eric- thanks, you are both right, sort of.

Bolt has gone, possibly partially in hole tbc, but unbelievably, the plate I have, having found it on the drive years ago and put it the 'I wonder what that fell off' box!

Mark
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!